Netherton.nl

Over Netherton, Ichthyosis en de stichting

Spacer
Netherton rug
Spacer
Spacer
Bamboehaar
Bamboehaar

Over deze website

Netherton Syndroom, huidaandoening met effecten op het immuunsysteem, zeldzaam en ernstig en verwant aan Ichthyosis. Een aandoening die meer aandacht verdient.

Welkom op deze website over het Netherton Syndroom in het bijzonder, en Ichthyosis in het algemeen. Deze website is gemaakt, omdat er weinig Nederlandse informatie is over deze aandoeningen. Het hebben van een huidprobleem kan je letterlijk onder je huid kruipen, het heeft invloed op alle facetten van het leven. Je huid draag je je hele leven met je mee en het is je visitekaartje naar de buitenwereld, je contact met de buitenwereld. Meer weten over Netherton Syndroom en over Ichthyosis en contact hebben met andere patiënten kan, uit ervaring van de websitebouwers, een wereld van verschil maken.

Netherton Syndroom wordt op deze website uitgelicht, omdat de website gerealiseerd is door patiënten met Netherton en ouders van kinderen met het syndroom.

Bij de kopjes Netherton Syndroom en Ichthyosis staat een pijltje. Dit betekent, dat je deze kopjes uit kunt klappen en dat je naar de verschillende menu-onderdelen kunt scrollen.

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van het lezen van deze website, laat ons dat dan weten via de Contact-knop in het menu. Wij beantwoorden je vragen via de mail.

Het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam is exptertisecentrum voor het Netherton Syndroom